(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Серьогіна І. Ю. Технологія формування умінь та навичок самоконтролю навчальної діяльності студентів ВНЗ. У статті розкрито сутність технології формування умінь та навичок самоконтролю навчальної діяльності студентів ВНЗ.