(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Нестеренко В. В. Дидактичні умови управління самостійною навчальною діяльністю студентів заочної форми навчання. У статті розглянуто дидактичні умови, які сприяють управлінню самостійною навчальною діяльністю студентів заочної форми навчання. Описано підходи, що складають методологічну основу дидактичних умов управління самостійною навчальною діяльністю студентів-заочників.