(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Желан А. В. Інтеграція педагогічної університетської освіти України до загальноєвропейського освітнього простору. У статті розглянуто сучасні тенденції інтеграції вищої педагогічної освіти України до загальноєвропейського освітнього простору, зміст університетської педагогічної освіти, формування системи підготовки вчителів, навчальний процес у ВНЗ.