(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чумак А.С. Організація творчої діяльності на уроках технологій як засіб формування компетентної особистості школярів. У статті розкрито можливості організації творчої діяльності на уроках технологій, спрямовані на формування певного комплексу компетенцій в учнів, які розкривають їхню здатність до професійної, творчої діяльності і життєдіяльності, що ґрунтується на знаннях, цінностях, досвіді, здібностях, набутих завдяки навчанню.