(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Лоїк Г. Б. Професійні й особистісні компетенції фахової підготовки менеджерів туризму. У статті розглянуто питання особистісної компетенції фахової підготовки менеджерів туризму, проаналізовано їхні професійні та індивідуальні якості.