(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Єфіменко С. М. Структура та зміст інтелектуально-творчого потенціалу вчителя технологій. У статті запропоновано узагальнену структуру інтелектуально-творчого потенціалу вчителя технологій. Розкрито структурні складники цього особистісного утворення.