(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Коньок М. М. Методологічні вимоги до здійснення міжпредметних зв’язків у процесі підготовки майбутнього вчителя технологій. У статті зроблено спробу розв’язання окремого аспекту проблеми посилення міжпредметних зв’язків на заняттях з фахових дисциплін у процесі підготовки майбутніх учителів технологій.