(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Симонович Н. В. Теоретичні основи індивідуалізації трудового навчання. У статті розглянуто сутність індивідуалізації навчання та розкрито теоретичні основи використання індивідуального підходу в трудовому навчанні.