(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Луговська Е. М. Формування фахової компетентності техніків-механіків сільського господарства у процесі вивчення фахових дисциплін. У статті розглянуто поняття «фахова дисципліна»,«фахова компетентність» техніка-механіка сільського господарства; уточнено фахові дисципліни спеціальності «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» та їх функції.