(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Лук’яник Л. В. Компетентнісний підхід до навчання української мови. Статтю присвячено з’ясуванню способів керівництва, які впливають на підготовку майбутніх учителів щодо формування комунікативної компетенції учнів в умовах реалізації компетентнісного підходу.