(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Цісарук В. Ю. Стан та структура готовності вчителів технологій до навчання школярів мистецтву художнього оброблення деревини. У статті визначено стан готовності вчителів технологій до навчання школярів у галузі художнього оброблення деревини та обґрунтовано структура цієї готовності. Перевірено та описано рівень готовності педагогів загальноосвітніх шкіл Львівської та Тернопільської областей.