(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мойсеюк В. П. Педагогічні умови формування культури професійного здоров’я майбутніх соціальних педагогів. У статті розкрито причини погіршення здоров’я молоді у студентському віці та визначено педагогічні умови ефективності процесу формування культури професійного здоров’я майбутніх соціальних педагогів.