(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Романюк К.О. Формування готовності педагогів ДНЗ до виховання міжетнічної толерантності дітей (за результатами експериментального дослідження). У статті автор визначає проблему формування міжетнічної толерантності як одну з актуальних в сучасній педагогічній науці. На основі опрацювання результатів експериментального дослідження визначено рівень готовності педагога та його роль у процесі виховання міжетнічної толерантності дітей старшого дошкільного віку, зміст його діяльності в контексті окресленої проблеми, а також виокремлено шляхи підвищення фахового рівня педагогів.