(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Федорчук А. Л. Технологія підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи у класах фізико-математичного профілю. Статтю присвячено особливостям підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи у профільних класах. Подано технологію підготовки майбутнього професіонала щодо роботи у класах фізико-математичного профілю.