(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шиба А.В. Суть і структура поняття «професійна компетентність». У статті розглянуто сутність і структуру професійної компетентності фахівця, подано авторське формулювання поняття «професійна компетентність».