(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Титунь О. Л. Науково-дослідна робота як засіб підвищення готовності майбутніх учителів до організації позакласної виховної роботи з молодшими школярами. У статті розглянуто особливості науково-дослідної роботи з майбутніми вчителями. Така робота визначається як один з основних засобів підвищення готовності студентів до подальшої організації позакласної виховної роботи з молодшими школярами.