(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гавриленко К. О. Управління моніторингом навчальних досягнень студентів педагогічних ВНЗ. У статті розглянуто особливості управління моніторингом навчальних досягнень студентів педагогічних ВНЗ. Розкрито сутність понять «моніторинг» та «моніторинг в освіті».