(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Яковлєва В. А. Методичні основи формування життєвої компетентності випускників загальноосвітніх шкіл-інтернатів. У статті розкрито можливості формування життєвої компетентності випускників загальноосвітніх шкіл-інтернатів за допомогою профільного навчання. Профільное навчання розглядається з позиції інтерактивної технології. Розкривають умови інтеракції учнів у процесі профільного навчання.