(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Вдовенко І. С. Застосування змагальних інформаційних технологій у навчальному процесі професійно-технічних навчальних закладів. У цій статті розглянуто застосування новітніх інформаційний технологій у навчальному процесі професійно-технічних навчальних закладів.