(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Літковець О.Д. Дослідження міжпредметних зв’язків у формуванні графічних умінь в учнів початкових класів. Статтю присвячено дослідженню міжпредметних зв’язків у формуванні графічних умінь в учнів початкових класів.