(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Терещук А. І. Проблеми професійної орієнтації та самовизначення учнів старшої школи. У статті розглянуто проблеми професійної орієнтації учнів та професійного самовизначення старшокласників, проаналізовано особливості традиційної системи профорієнтації у зв’язку з пошуком нових шляхів розв’язку проблеми.