(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Форкун Н. В. Компетентнісний підхід до викладання фізики у старшій школі. У статті розглянуто шляхи реалізації компетентнісного підходу до викладання фізики у старшій школі.