(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Стойчик Т. І. Професійна компетентність педагогічного працівника в контексті сучасної освіти. У статті розглянуто актуальну проблему вдосконалення професійної компетентності педагогічних працівників професійно-технічних закладів освіти відповідно до сучасних вимог.