(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Вишневська К. Г. Комплекс вправ для формування комунікаційних навичок у процесі професійно-орієнтованого навчання іноземної мови майбутніх фахівців економічного профілю. У статті розглянуто зміст, типологію і засади, на яких ґрунтується розробка комплексу вправ до експериментальної програми професійно-орієнтованого навчання іноземної мови майбутніх фахівців економічного профілю.