(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Барбашова І. А. Накопичення досвіду сенсорного розвитку дітей у стародавні часи. У статті схарактеризовано еволюцію проблеми сенсорного розвитку дітей у стародавні часи (зародження виховання – ІV ст.), здійснено аналіз перших філософських обґрунтувань значення сприймання в пізнанні навколишньої дійсності, розкрито змістовий і організаційно-методичний потенціал цілеспрямованого навчання школярів перцепції.