(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Вовк Н. В. Вивчення проблеми споживчої культури майбутніх учителів технологічної освіти. У статті розглянуто питання вивчення проблеми формування споживчої культури майбутніх учителів технологічної освіти, визначено рівні та показники споживчої культури студентів. Культура споживання – це сукупність стійких форм соціальної взаємодії, закріплених у нормах і цінностях, засоби комунікації, які часто передаються від покоління до покоління. Вона виявляється в існуванні відносно стійких форм, моделей споживання.