(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Недашковський Ю. В., Кучма О. І. Актуальні питання політехнічної підготовки вчителів трудового навчання. Розкрито деякі аспекти політехнічної підготовки вчителів трудового навчання в частині використання міжпредметних зв’язків і комп’ютерних технологій.