(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Ткачук С. І. Особливості формування технологічної культури майбутнього вчителя трудового навчання. У статті розкрито проблеми та особливості формування технологічної культури майбутніх учителів трудового навчання в процесі підготовки їх у вищому навчальному закладі. Проаналізовано практичний складник технологічної культури майбутнього вчителя трудового навчання.