(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кравцова А. О. Підготовка студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів. У статті розглянуто питання підготовки студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів. Групова робота сприяє індивідуалізації процесу навчання, забезпечує використання знань у повному обсязі, підвищує відповідальність за кінцеві результати навчання.