(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Фурсикова Т. В. Теоретичні аспекти професійної компетентності вчителя образотворчого мистецтва. У статті проаналізовано поняття, зміст та елементи професійної компетентності вчителя образотворчого мистецтва.