Розвиток мотивації як умова організації пізнавальної діяльності студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання гуманітарних дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гушко О. А. Розвиток мотивації як умова організації пізнавальної діяльності студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання гуманітарних дисциплін.Автор статті досліджує процес розвитку мотиваційної сфери студентів і виокремлює її як об’єктивну умову організації пізнавальної діяльності студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: організація пізнавальної діяльності студентів; мотивація; пізнавальна мотивація; формування мотивації; розвиток мотивації