Теоретико-методологічні засади формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя початкової школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
І. В. Онищенко. Теоретико-методологічні засади формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя початкової школи.У статті визначено сутність професійно-педагогічної культури вчителя початкових класів, її структуру; обгрунтовано психолого-педагогічні умови та етапи технології формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя початкової школи.
Keywords: професійна культура; професійно-педагогічна культура; вчитель початкових класів