Інтерактивні технології навчання у вишівському курсі "українська мова (за професійним спрямуванням)" (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пасічна О. В.  Інтерактивні технології навчання у вишівському курсі "українська мова (за професійним спрямуванням)".У статті обґрунтовано необхідність упровадження інтерактивних технологій навчання в курсі «Українська мова (за професійним спрямуванням)». Описано низку технологій, застосування яких під час вивчення програмового матеріалу дозволяє оптимізувати навчальний процес.
Keywords: мовна підготовка; технологія навчання; інтерактивне навчання; інтерактивна технологія