Мотивація учіння студентів економічного профілю у процесі вивчення іноземних мов: психолого-педагогічний аспект (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Скидан С. О.  Мотивація учіння студентів економічного профілю у процесі вивчення іноземних мов: психолого-педагогічний аспект.У статті розкрито структуру мотивації учіння студентів економічного профілю у процесі вивчення іноземних мов. Визначено закономірності формування мотивації учіння.
Keywords: мотивація учіння; студенти економічного профілю; іноземні мови