Підготовка майбутніх учителів початкової школи до організації групової форми навчання учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кравцова А. О. Підготовка майбутніх учителів початкової школи до організації групової форми навчання учнів.У статті порушено питання підготовки майбутніх учителів початкової школи до організації групової форми навчання учнів, розглянуто форми і види групової роботи за різними критеріями.
Keywords: групова форма роботи; організація групової роботи; моделі співпраці в групах; професійна підготовка вчителя