Риторичні вправи на уроках української мови в старших класах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Прядка Я. Ю. Риторичні вправи на уроках української мови в старших класах.У статті розглянуто класифікації вправ з риторики, спрямовані на розвиток риторичних умінь і навичок. На їх основі автор пропонує оптимальну класифікацію вправ, що сприяє успішному засвоєнню риторичних знань на уроках мови.
Keywords: риторика; класифікація вправ; риторичні уміння і навички; підготовчі; тренувальні; підсумкові вправи