Удосконалення проведення уроків англійської мови (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Соловйова Н. Д.,  Сорочан Л. Ф. Удосконалення проведення уроків англійської мови.У статті на основі аналізу типових помилок учителів при проведенні уроків англійської мови даються рекомендації з підвищення ефективності проведення уроків.
Keywords: критерії оцінювання; компетентність; цілі уроку; аналіз помилок