Медіаосвіта – основа формування культури особистості та засіб захисту молоді від впливу негативного медіаконтенту (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бурім О. В. Медіаосвіта – основа формування культури особистості та засіб захисту молоді від впливу негативного медіаконтенту.У статті визначено сутність медіаосвіти та розглянуто питання необхідності подальшого її впровадження як ефективного засобу, за допомогою якого можна протистояти негативним медіавпливам на підростаюче покоління.
Keywords: негативний вплив; медіавплив; медіаосвіта; медіаграмотність; медіакомпетентність; медіаконтент