Інтерактивні ігрові комп'ютерні технології у вивченні екології (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Грищенко С. М. Інтерактивні ігрові комп'ютерні технології у вивченні екології.У статті розкрито зміст і структуру інтерактивних ігрових комп’ютерних технологій, показано особливості їх використання у вивченні екології.
Keywords: гра; ігрові технології; екологія