Використання ідей синергетичного підходу в культурологічній освіті (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Костриця Н. М. Використання ідей синергетичного підходу в культурологічній освіті.Використання ідей синергетичного підходу в освіті пов’язано з відтворенням досвіду, накопиченого в культурі та створенням належних умов для його цілеспрямованої зміни.
Keywords: синергетика; синергетичний підхід; система; освітня система; система культурологічної підготовки