Деякі проблеми та перспективи розвитку шкільної економічної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кулішов В. С. Деякі проблеми та перспективи розвитку шкільної економічної освіти.У статті висвітлено сучасні тенденції здійснення економічної освіти та виховання у загальноосвітній школі, а також висловлено деякі припущення щодо перспектив подальшого розвитку цього освітнього напряму.
Keywords: економічна освіта; шкільна економічна освіта; ринкова економіка; навчальний план; старша профільна школа