Стандартизація професійної підготовки вчителів іноземної мови в країнах Європи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мархева О. Є. Стандартизація професійної підготовки вчителів іноземної мови в країнах Європи.У статті узагальнено досвід стандартизації професійної підготовки вчителів іноземної мови у вищих навчальних закладах Німеччини, Швейцарії та Австрії в умовах Болонського процесу. Досліджуються теоретичні засади організації системи професійної підготовки вчителів іноземної мови, навчальні плани провідних вищих навчальних закладів цих країн.
Keywords: стандартизація; Болонський процес; професійна підготовка; завдання професійної підготовки вчителів іноземної мови