Особливості педагогічної творчості та фактори її розвитку в майбутніх педагогів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пінська О. Л. Особливості педагогічної творчості та фактори її розвитку в майбутніх педагогів.У статті розкрито сутність та особливості педагогічної творчості, обгрунтовуються фактори, що детермінують ефективність її розвитку.
Keywords: творчість; педагогічна творчість; співтворчість; фактори розвитку творчості