До проблеми моделювання навчального процесу на основі інформаційних технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Побережна Н. О. До проблеми моделювання навчального процесу на основі інформаційних технологій.У статті розглянуто деякі аспекти моделювання навчального процесу на основі інформаційних технологій, представлено структуру навчально-методичного комплексу на основі інформаційних технологій.
Keywords: процес навчання; комп’ютерно-орієнтоване навчальне середовище; інформаційні технології навчання