Технології мобільного навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Рашевська Н. В., Ткачук В. В. Технології мобільного навчання.У статті запропоновано тлумачення поняття «мобільне навчання», наведено його переваги та недоліки, розглянуто кілька напрямів реалізації мобільного навчання, зокрема для побудови моделі змішаного навчання.
Keywords: мобільне навчання; мобільні інформаційно-комунікаційні технології