Загальнодидактичні та специфічні принципи роботи в комп'ютерно-орієнтованих навчальних середовищах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тверезовська Н. Т., Касаткін Д. Ю. Загальнодидактичні та специфічні принципи роботи в комп'ютерно-орієнтованих навчальних середовищах.У статті розглянуто особливості навчання студентів у комп’ютерно-орієнтованих навчальних середовищах; визначено загальнодидактичні й специфічні принципи роботи; надано характеристики, властивікомп’ютерно-орієнтованим навчальним середовищам.
Keywords: навчальне середовище; принципи; дистанційна освіта; інформаційно-комунікаційні технології