Полікультурний компонент у філософському та педагогічному дискурсах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Фурт Д. В. Полікультурний компонент у філософському та педагогічному дискурсах.У статті описано процес становлення ідей полікультурної освіти; висвітлено погляди філософів і педагогів щодо принципів полікультурності та взаємозв’язку між різними культурами.
Keywords: олікультурне виховання; полікультурна освіта; культура; культурний релятивізм; полікультурний принцип; багатокультурність