Формування творчих здібностей учнів засобами нових педагогічних технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пермяков О. А., Зеленкова Н.І., Бурман Л.В. Формування творчих здібностей учнів засобами нових педагогічних технологій.У статті розглянуто тлумачення понять «здібності», «педагогічні технології», проаналізовано зміст творчих здібностей учнів, визначено основні шляхи їх формування засобами нових педагогічних технологій.
Keywords: учні; творчі здібності; нові педагогічні технології