Мотивація до навчання як педагогічна умова формування крос-культурної компетентності майбутніх економістів-аграріїв (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Резунова О. С. Мотивація до навчання як педагогічна умова формування крос-культурної компетентності майбутніх економістів-аграріїв.У статті розкрито значення мотивації до навчання як педагогічної умови формування крос-культурної компетентності майбутніх економістів-аграріїв.
Keywords: мотивація; зовнішня мотивація; внутрішня мотивація