Професійно-педагогічна підготовка студентів університету в контексті суб'єктно-діяльнісного підходу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шеховцова С. О. Професійно-педагогічна підготовка студентів університету в контексті суб'єктно-діяльнісного підходуУ статті визначено концептуальні ідеї суб’єктно-діяльнісного підходу  щодо професійно-педагогічної підготовки студентів університету, а також розглянуто основні етапи та труднощі професійно-педагогічного становлення майбутніх учителів.
Keywords: суб’єктно-діяльнісний підхід; професійно-педагогічна підготовка; суб’єктність студента університету